Om oss

Crawling baby

Om oss

Vi vill dela med oss våra erfarenheter och ge er tips som nyblivna föräldrar.

När ett nytt liv har kommit till världen är det en ganska stor mängd produkter som ska inhandlas. Det kan vara tal om leksaker, mat, kläder och en mysig liten säng att krypa ner i. Alla är vi medvetna om att hygienen står högt upp på listan när det gäller att ta hand om sitt blivande barn, och just därför är det värt att lägga lite extra krut på att finna den perfekta blöjan.


Det är inte nog med att blöjorna ska sitta komfortabelt och med enkelhet kunna bytas. De ska dessutom vara skonsamma mot miljön och passa ens barn som handen i handsken. Just därför ska vi nedan tala lite mer om olika typer av blöjor, hur man vet att de är vänliga mot omgivningen, vad en miljömärkning egentligen innebär samt mycket mer därtill. Om man vill bli en riktig expert på blöjor är det därför bara att läsa vidare!


Vi vill också tipsa er om bra produkter som vi har testat och vi lägger även med köplänkar under barnprylar. Vi samarbetar med olika bolag med affiliate marknadsföring. 


Just nu är vi ett team med fyra föräldrar och barn som är mellan 1- 3år gamla. Under vår första tid med barn märker vi hur mycket man önskade det fanns mer tips. Blöjor är något som följer med i barnsåldern så det är därför vi kallar vår hemsida barnblöjor.se. Visserligen är vår nisch om barnblöjor men vi kommer såklart dela med oss våra erfarenheter om andra ämnen. Vi har försökt få tiden att räcka med att fixa fin sidan och lägga till mer. Ibland känner vi det är lättare att dela något spontant på vår Instagram-konto som har följande kontonamn: @barnblojor.se 

Följ gärna oss där för det kommer highlights som gäller olika blöjrabatter att hålla utkik efter.  


Lycka till!

Blöjexperterna (tillräcklig många byten nu så vi tror vi är det 😉 )